previous arrow
next arrow
Slider

Crop Circle Exhibition & Information Centre

United Kingdom & The Netherlands

Want to learn about crop circles
and to meet experts and enthusiasts 
to share thoughts with? 
Click here

Want to see the latest crop circle reports? And if the farmer allows access to visit the circle?  
Click here

Partnership Sticker Smaller

Expositie Graancirkel fenomeen

Het doel van de expositie is om het publiek kennis te laten maken met de schoonheid van graancirkels en te informeren over de onbekende en fascinerende feiten waarmee het fenomeen wordt omringd.

Zo is het is relatief onbekend dat de geschiedenis van graancirkels eeuwen terug gaat en er ruim 50 ooggetuigen zijn die een authentieke graancirkel hebben zien ontstaan. Ook is het nagenoeg onbekend dat er onverklaarbare lichtverschijnselen, zoals grote zwevende lichtbollen, en geluiden worden waargenomen in en rondom graancirkels. Dat er afwijkingen in het gewas en de bodem zijn vastgesteld en wiskundige analyse van graancirkelpatronen verassende resultaten hebben opgeleverd.

Sinds 1991 domineert de opvatting dat graancirkels alleen door mensen worden gemaakt, daardoor zijn andere theorieën en ontwikkelingen naar de achtergrond verdwenen. Deze worden op de tentoonstelling belicht.

De expositie wil niet overtuigen, maar de bezoeker informeren over het onbegrepen fenomeen. Het is een pleidooi om het onderwerp serieus te nemen en verder wetenschappelijk onderzoek in gang te zetten.

Daarnaast wil zij aandacht vragen voor de problemen die graancirkels opleveren voor de boerengemeenschap.

Koop uw tickets online

Entree: € 7,50 (kinderen tot 12 jaar gratis)

Uw Pay-pal bewijs is uw ticket. 

Tickets
expositie-graancirkels-de-onbekende-feitenGraancirkel Expositie thuis !

U kunt expositie ook thuis bekijken. De complete digitale versie van de graancirkel expositie bedraagt € 17,50

Na betaling via PayPal wordt u doorgestuurd naar een pagina op deze website waar u de informatiepanelen kunt downloaden. Gebruik de PayPal knopje hieronder om te betalen:
Steun ons!

Na de recente inbraak, waarbij een groot aantal cruciale onderdelen van de Engelstalige expositie werden gestolen, is uw steun hard nodig. Ieder donatie, hoe klein ook, is meer dan welkom!

Click op de Donatie knop, dan wordt u verwezen naar PayPal. Hier kunt u aangeven hoeveel u wilt doneren. Heel hartelijk dank voor uw support.


poster 2

Latest News


8th May 2018
 The first crop circle of 2018 in the UK is a fact. It is in canola (oil seed rape crop) and the diameter is approx. 125ft. The crop circle has been reported by a group that calls themselves Clandestine Esoterical Mysterious Universe

Location: Willoughby Hedge, near Mere, Wiltshire 

Ref. Map.:  ST8713933816  

Video: https://www.facebook.com/cropcirclesfromtheair/

Logo voor in balk onderaan

Copyright © | Powered by CKXwebdesign.nl