Expositie Graancirkels

Schermafbeelding 2016-09-05 om 21.54.22

Graancirkels, De Onbekende Feiten

Het doel van de tentoonstelling is om een volledig beeld te geven van het graancirkels. Dit beeld werd in 1991 vertekend door de berichtgeving dat graancirkels alleen door mensen zouden zijn gemaakt. Sindsdien domineert deze opvatting en zijn de andere theorieën en ontwikkelingen naar de achtergrond verdwenen.

De expositie wil het publiek kennis laten maken met de schoonheid van graancirkels en mensen informeren over de onbekende en merkwaardige feiten waarmee het onderwerp wordt omringd.

Zo is het relatief onbekend dat er onverklaarbare lichtverschijnselen, zoals zwevende lichtbollen, en geluiden worden waargenomen in en rondom graancirkels. En dat er afwijkingen zijn aangetroffen in het gewas en de bodem. Dat de wiskundige analyse van graancirkelpatronen verassende resultaten heeft opgeleverd en er ruim 50 ooggetuigen zijn die een authentieke graancirkel hebben zien ontstaan.

De expositie wil niet overtuigen, maar de bezoeker aanzetten tot verwondering over een authentiek en onbegrepen fenomeen. Het is een pleidooi om het onderwerp serieus te nemen en verder wetenschappelijk onderzoek in gang te zetten. Ook wil zij aandacht vragen voor de problemen die graancirkels opleveren voor de boerengemeenschap.

 


Where and when

Crop Circles, The Unknown Facts

New location to be announced


Buy tickets online

Entry: € 7,50 (kids up to 12 years get free access)

Your PayPal e-mail receipt is your ticket! Please print your PayPal e-mail receipt and bring it to the venue.


Tickets
expositie-graancirkels-de-onbekende-feitenDigitale Catalogus Graancirkel Expositie

U kunt de catalogus kopen voor  € 7,50. Na aankoop kunt u de catalogus direct downloaden.

Na betaling via PayPal wordt u doorgestuurd naar een pagina op deze website waar u de catalogus kunt downloaden. Gebruik de PayPal knopje hieronder om te betalen:

Support our work

Support is needed to continue the crop circle exhibition. Every single donation received makes a big difference. Thank you!

Click the Donate button below. You will then be taken to PayPal where you can enter the amount you want to donate. You are free to donate any amount you would like.